Francais

English

 

 

 

 

 

 

 

 

testimonials - referentie Citroën

 

Referenties: Liz Verheul • Citroën Nederland NV

De kwaliteit van de docenten van Altha Lingua draagt er in hoge mate toe bij dat niet alleen de taal maar ook de beleving van de cultuur aan bod komen. Daarnaast helpt de unieke locatie om een sfeer te creëren waarin een optimale leerervaring wordt geboden en wordt onze vaak franse collega's een mooi perspectief op hun verblijf in Nederland geboden.

Lees hieronder de complete referentie:

Jaren kiest Citroën Nederland voor de exclusieve verzorging van haar taaltrainingen door het instituut Altha Lingua. Voorop staan de geboden kwaliteit en de flexibele instelling van de medewerkers.

Altha Lingua heeft in hoge mate bijgedragen tot de ontwikkeling van het systeem dat bij Citroën wordt gebruikt om te bepalen óf iemand een taaltraining nodig heeft en om de voortgang te toetsen. Hiermee worden de doelmatigheid en de effectiviteit van onze taaltrainingen geborgd.

Daarnaast worden regelmatig voorstellen gedaan om tot verdere optimalisatie te komen.

De kwaliteit van de docenten die native speakers zijn draagt er in hoge mate toe bij dat niet alleen de taal maar ook de beleving van de cultuur aan bod komen. Daarnaast helpt de unieke locatie om een sfeer te creƫren waarin een optimale leerervaring wordt geboden en wordt onze vaak franse collega's een mooi perspectief op hun verblijf in Nederland geboden.

Liz Verheul
HR medewerker
Citroën Nederland BV

www.citroen.nl

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua