Francais

English

 

 

 

 

 

 

 

 

testimonials - referentie Greenpeace

 

Referenties: Robert Homan • Greenpeace International

Altha Lingua verzorgt binnen Greenpeace Nederlandse lessen. Veel van onze medewerkers willen graag Nederlands leren en iedereen is vol lof over de docenten van Altha Lingua.

prettige aan de samenwerking met Isabelle Trébillod van Altha Lingua is het meedenken, de flexibiliteit, snelheid van handelen en vooral de klantvriendelijkheid. Een zeer gedreven professional die zeer betrokken is bij onze mensen. Ik kan iedereen die een taaltraining zoekt Altha Lingua aanraden.

Lees hieronder de complete referentie:

Altha Lingua verzorgt binnen Greenpeace Nederlandse lessen. Greenpeace is een internationale organisatie en soms heb ik het idee dat er hier meer nationaliteiten rondlopen dan je in heel Amsterdam kan vinden.

Veel van deze mensen willen graag Nederlands leren en iedereen is vol lof over de docent van Altha Lingua. Een zeer gedreven professional die zeer betrokken is bij onze mensen.

Het prettige aan de samenwerking met Altha Lingua – Isabelle Trébillod, is het meedenken, de flexibiliteit, snelheid van handelen en vooral de klantvriendelijkheid.

Zo werd er direct een oplossing bedacht voor een klein groepje deelnemers die een 'advanced' cursus Nederlands wilden volgen na de basiscursus. Een week later kon de training al aanvangen en waren prijsafspraken en roosters al gemaakt.

Ik kan iedereen die een taaltraining zoekt Altha Lingua aanraden. Het schijnt ook zo te zijn dat hoe vreemd de vraag ook is, Isabelle Trebillod een oplossing heeft.

Robert Homan
Global Training Manager, Greenpeace International

www.greenpeace.nl

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua