testimonials - Kempen Begeer / Royal Delft Groep

 

Referentie: Royal Delft Groep

We zijn zeer tevreden over de gegeven taalcursus Frans van Altha Lingua. Prima samenwerking. Uitstekende en duidelijke voorbereidingen genomen door Altha Lingua om de cursus af te stemmen op onze wensen. Duidelijke communicatie tijdens het gehele traject van de cursus tussen Royal Delft Group en Altha Lingua.

Hieronder leest u de persoonlijke toelichting van de cursisten.

Kempen en Begeer
Royal Delft Group

"De cursus was perfect afgestemd op de wensen en behoeften die wij hebben aangegeven. Daardoor is hetgeen we geleerd / opgefrist hebben goed toegespitst op onze dagelijkse werkzaamheden en hebben we onze woordenschat behoorlijk uitgebreid. Het geboden lesmateriaal was afwisselend en uitdagend.

Persoonlijke begeleiding was ideaal; daardoor werden we steeds weer met de neus op de feiten (en fouten) gedrukt. Het gevolg daarvan is weer dat de kennis en ook praktische uitvoering van het Frans verbeterd is. Er was altijd genoeg gelegenheid om te vragen, hoe klein of onbenullig de vraag ook was. Het systeem van Altha Lingua is ook ideaal. Je kunt je eigen woordenlijsten aanmaken, invullen, aanpassen al naar gelang je behoefte is. Hierdoor ontstaat een bepaalde routine en gedegen kennis van bepaalde zaken die we op regelmatige basis nodig hebben.  De lerares van Altha Lingua is zeer competent, enthousiast en betrokken bij het bedrijf. Het zelfvertrouwen om een Franse klant te bellen is enorm gegroeid en deze gesprekken verlopen nu vlot en moeiteloos.

Kortom, prima cursus en uitstekende begeleiding!"

Carolien Arondeus  Team leider verkoop binnendienst

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua