Francais

English

 

 

 

 

 

 

 

 

testimonials - referentie Renault

 

Referenties: Hans Strijd directeur HR • Renault Nederland NV

 

Een kleinschalig instituut dat net als wij (Renault Nederland NV) resultaatgericht is, value for money en maatwerk levert, oog heeft voor de wensen van zowel de klant als de cursist en de ambitie en het vermogen heeft om werkelijk het onderste bij de cursist uit de kan te halen. Het adequaat kunnen communiceren in de Franse, maar ook in de Engelse en Nederlandse taal, is voor onze organisatie essentieel....

Lees hieronder de complete referentie:

Het gaat dan zowel om de mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Het valt niet mee om in het oerwoud van aanbieders van taaltrainingen het juiste adres te vinden. Wij hebben er in de loop der jaren heel wat "versleten" en dachten vaak de beste te hebben gevonden. Dat dit niet zo bleek te zijn, ervoeren wij bij Altha Lingua en de drijvende gepassioneerde kracht daarachter: Isabelle Trébillod.

Dit instituut ligt weliswaar niet midden in de drukke randstad,maar de effectiviteit en de kwaliteit van hetgeen zij te bieden heeft, maakt het maken van een kleine omweg meer dan goed. Bovendien biedt de landelijke omgeving de cursist de rust en ontspanning die nodig is om geconcentreerd aan zijn/haar taalvaardigheid te werken.

Altha Lingua hanteert de modernste lesmethoden en ontwikkelt deze ook deels, op basis van hun expertise, zelf. De cursist wordt tijdens de intake objectief getest op de aanwezige (basis) kennis. Bovendien wordt bepaald welke didactische benadering het meest geschikt zal zijn.

De opdrachtgever ontvangt vervolgens een uitgebreide offerte met daarin het beoogde ambitieniveau, de gekozen planning van de te volgen cursusmodules, de in te zetten middelen en uiteraard de investering.

Het bereikte resultaat (het nieuwe kennis niveau) wordt na afloop van de overeengekomen sessies opnieuw gemeten. De progressie en de door de cursist gedane inspanningen worden op een heldere en objectieve wijze gerapporteerd.

Vanzelfsprekend is ook de persoonlijke motivatie van de cursist in kwestie en diens interactie met de docent van groot belang voor het uiteindelijke resultaat.

Bij Altha Lingua wordt dan ook het uiterste gedaan om een zodanig positieve sfeer te creëren dat ook de iets minder leergierige cursist aangestoken wordt door het enthousiasme van de docenten.

Ontsnappen is niet mogelijk, men wordt op een prettige maar toch indringende manier achter de broek gezeten en zo nodig op de eigen verantwoordelijkheid gewezen. De cursus kost immers de opdrachtgever geld en deelnemen is dus niet vrijblijvend. Altha Lingua begrijpt dat goed. Kortom, het moge duidelijke zijn dat Renault Nederland u dit unieke taleninstituut van harte aanbeveelt!

Hans Strijd
Directeur Human Resources

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua