Francais

English

 

 

ERK Europe

 

verkorte versie van de ERK (Europese referentiekader) Het schema zal in een nieuw venster  worden geladen. Indien u dit wordt gevraagd dient u de 'pop-up' tijdelijk toe te staan om het schema te kunnen bekijken.

 

 

werkwijze - werkwijze

 

Werkwijze taaltrainingen


Al onze trainingen worden, zonder uitzonderingen, op maat gemaakt
, met als basis een gedegen Intake en profielanalyse.

Ons taleninstituut werkt volgens de communicatieve methode. Deze methode richt zich op effectieve communicatie: uw boodschap duidelijk overbrengen en de boodschap van de ander compleet en goed ontvangen. Al onze taaltrainingen zijn gebaseerd op dit begrip.

Bij elke training houden wij tevens rekening met de algemene bioritmen maar ook met uw persoonlijke leerwijze. U bent een auditieve, visuele of motorische type of een combinatie daarvan, m.a.w. u onhoudt het beter bij het luisteren, het zien of het handelen. Wij nemen dit altijd in uw leertraject op.

Ook maken wij sinds 1997 gebruik van het Europese Referentiekader (ERK). Het ERK geeft een beschrijving per taalvaardigheid (spreek- luister- lees- en schrijfvaardigheid) van de taalkennis die tot een bepaald niveau behoort.

Naast eigen tests maakt Altha Lingua gebruik van dit instrument om het aanvangsniveau en de doelstelling van haar cursisten te kunnen bepalen. Tevens gebruiken wij het ERK om de vorderingen van al onze cursisten te kunnen meten.

 

 

 

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua